Fotogalerie

Cukrářské trendy 2019

První kurz Josefa Maršálka v Laboratoriu na téma Cukrářské trendy 2019.

Recepty z Riccardovy Italské kuchařky

Riccardo vydal na konci roku svoji druhou knihu, Italskou kuchařku. A k ní jsme vytvořili i speciální kurz, který vás touto knihou provede od začátku až do konce.

Tradiční DIM SUM knedlíčky!

Asii máme v Laboratoriu rádi a kurz s Láďou Dvořákem z TamarindTree je vždy plný barev a chutí.

LA FINESTRA představuje: Sea food

Restaurace La Finestra in Cucina není jen o mase. O tom vás přesvědčil její šéfkcuhař Tomáš Juřík a své menu napároval s víny od Via del Vino.

To nejlepší z Marche s Riccardem

Tu pravou autentickou italskou kuchyni i atmosféru jste mohli zažít v Laboratoriu. Sám Riccardo Lucque vedl tento kurz a byl to impozantní zážitek. Naučil vás ty nejchutnější speciality z italského kraje Marche.

LA FINESTRA představuje: Maso

Fotografie z kurzku LA FINESTRA představuje: Maso

Vaříme Cukrfree s Janinou

Kdo Janinu zná, tak ví, že kurz pod jejím vedením nebyl jen obyčejným kurzem vaření, ale i přednáškou a vlastně i konzultací k tématu, jak žít úplně cukrfree, nebo si aspoň část z toho vzít do svého jídelníčku.

Mezze - drobné pohoštění

Snídaně jako z La Bottega di Finestra

Milujeme snídaně a basta! Oblíbený formát kurzů byl opět na menu Laboratoria.

Triky šéfkuchařů - dochucování a umami

Sladká, slaná, kyselá, hořká a ještě „umami“, takzvaná pátá chuť. Co se však opravdu skrývá za chutí umami jste se mohli dozvědět na kurzu od Jany Bilíkové.

B&B - Burgery a bourbon v Aromi

Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek

Na tomto kurzu se všechno točilo kolem salsiccií, známé italské klobásky. My vám ukážeme, jak variabilní tato surovina je v této fotogalerii. Místo vína jsme pro vás měli degustaci piv z BeerGeeku.

Ladies with cocktails in the kitchen

Vaříme s lanýži

Italské těstoviny s Riccardem

Zdeněk Pohlreich na italské vlně

Francouzské klasiky se Zdeňkem Pohlreichem

I love Piemonte

Vaříme s dětmi pro děti

Tradiční čínské dim sum knedlíčky

Kluk v akci

Hovězí steak není jen svíčková

Zdeněk Pohlreich na italské vlně

Hovězí steak není jen svíčková

S Kamu na cestách: Thajsko podruhé

Letní menu jako vyšité

Zelenina v hlavní roli

Letní grilování

Objevte chutě centrálního Vietnamu s Kamu

Skvělé burgery jako z Dishe

Ryby a mořské plody

To nejlepší z restaurace La Finestra

Hovězí steak není jen svíčková

Ryby a mořské plody

Hlavní chod od Radima Gerlicha

Předkrm od Radima Gerlicha

Dezert od Radima Gerlicha

Recept na Spaghettone „Benedetto Cavalieri" s tatarákem z tuňáka a čerstvých rajčat

Těstoviny v jarních variacích

Lunch & Run

Dárkový poukaz

Zážitek a nová dovednost je něco, co potěší každého. Váháte jaký kurz koupit pro člena rodiny, kamaráda nebo kolegu? Vyberte si z naší nabídky otevřený voucher "Cooking Experience" v hodnotě 3 300 Kč. Obdarovaný si pak sám může vybrat, jakého kurzu a v jaké hodnotě se zúčastní.