Fotogalerie
Cukrářské trendy 2019
První kurz Josefa Maršálka v Laboratoriu na téma Cukrářské trendy 2019.
Recepty z Riccardovy Italské kuchařky
Riccardo vydal na konci roku svoji druhou knihu, Italskou kuchařku. A k ní jsme vytvořili i speciální kurz, který vás touto knihou provede od začátku až do konce.
Tradiční DIM SUM knedlíčky!
Asii máme v Laboratoriu rádi a kurz s Láďou Dvořákem z TamarindTree je vždy plný barev a chutí.
LA FINESTRA představuje: Sea food
Restaurace La Finestra in Cucina není jen o mase. O tom vás přesvědčil její šéfkcuhař Tomáš Juřík a své menu napároval s víny od Via del Vino.
To nejlepší z Marche s Riccardem
Tu pravou autentickou italskou kuchyni i atmosféru jste mohli zažít v Laboratoriu. Sám Riccardo Lucque vedl tento kurz a byl to impozantní zážitek. Naučil vás ty nejchutnější speciality z italského kraje Marche.
LA FINESTRA představuje: Maso
Fotografie z kurzku LA FINESTRA představuje: Maso
Vaříme Cukrfree s Janinou
Kdo Janinu zná, tak ví, že kurz pod jejím vedením nebyl jen obyčejným kurzem vaření, ale i přednáškou a vlastně i konzultací k tématu, jak žít úplně cukrfree, nebo si aspoň část z toho vzít do svého jídelníčku.
Snídaně jako z La Bottega di Finestra
Milujeme snídaně a basta! Oblíbený formát kurzů byl opět na menu Laboratoria.
Triky šéfkuchařů - dochucování a umami
Sladká, slaná, kyselá, hořká a ještě „umami“, takzvaná pátá chuť. Co se však opravdu skrývá za chutí umami jste se mohli dozvědět na kurzu od Jany Bilíkové.
Výroba salsiccií Čongrády s degustací piv z BeerGeek
Na tomto kurzu se všechno točilo kolem salsiccií, známé italské klobásky. My vám ukážeme, jak variabilní tato surovina je v této fotogalerii. Místo vína jsme pro vás měli degustaci piv z BeerGeeku.

Dárkový poukaz
Zážitek a nová dovednost je něco, co potěší každého. Váháte jaký kurz koupit pro člena rodiny, kamaráda nebo kolegu? Vyberte si z naší nabídky otevřený voucher "Cooking Experience" v hodnotě 3 800 Kč. Obdarovaný si pak sám může vybrat, jakého kurzu a v jaké hodnotě se zúčastní.